Location

Széppatak puszta, Letkés
Kapcsolat
Széppatak puszta, Letkés

Szolgáltatásaink a stresszmentes esküvőért

Esküvő (jobb esetben) csak egy van. Ezért felejthetetlenné tesszük. Nézd meg, mire számíthatsz ránk az esküvőddel kapcsolatban!

Gondmentes hétvége, ahol minden rólatok szól

Teljeskörű esküvőszervezés

📋 egyéni árajánlatért vedd fel velünk a kapcsolatot
Rusztikus kialakítású pajta, ideális vidéki esküvői helyszín asztalokkal és székekkel.
Gyakran kérdezik:

Nem, a Széppatak Farm egésze tiétek az esküvő egész hétvégéjére. Így nem fog Titeket és a násznépet senki sem zavarni, illetve másoknak sem lesz zavaró a hangos zene.

A szolgáltatásunk teljeskörű esküvőszervezést fed, ugyanakkor részfeladatokat is vállalunk a szervezés egészében. Ilyen például a szállás biztosítása, menü összeállítása és elkészítése, valamint a különleges kívánságaitok teljesítése.

Ki a ceremóniamester? Fotós és videóst leegyeztettétek? A zenekar mit fog játszani? A ruhákat kiválasztottátok? És még közel ötszáz kérdés van, amit fel kell tenni esküvőszervezés során, mire minden apró csavar a helyére kerül a gépezetben.

Esküvőt szervezni nem könnyű, és (reméljük) csak egyszer kell. Gondolj vissza az legelső megsütött palacsintádra! Ha egy herceget kellene vendégül látnod, akkor is Te sütnéd a palacsintát? Miért ne bíznád olyanra az esküvőszervezést, aki már többéves rutinnal lát át a teendőlistán és segít nektek megtalálni a saját stílusotokat az életetek legfelejthetetlenebb napjára?

Segítünk ott, ahol nehéz számotokra, illetve akár teljesen levesszük az esküvőszervezés terhét a vállatokról, hogy arra koncentrálhassatok, ami igazán számít. Az esküvő napjára szánt autó kiválasztásától, sminken át, a zenekarig, azaz A-tól Z-ig mindenre gondolunk.

Esküvői catering minőségi alapanyagokból, egyenesen a farmról

Étkeztetés

👨‍🍳 szervizdíj nélkül
Széppatak Farm esküvői helyszín rusztikus stílusban feldíszített asztalokkal.
Gyakran kérdezik:

Igen, biztosítunk ételkóstolót, hogy a szerinted legkiválóbb ízeket élvezhessék a vendégeitek. A menüt Veletek, illetve esküvőszervezővel együtt tervezzük meg, az igényeitek szerint. Segítünk meghatározni a hétvégére szánt ételsorokat, ízeket és az ételkülönlegességeket, hogy a lakodalom stílusának megfelelő menüt biztosíthassuk.

Fontos számunkra az egészségetek, így amennyiben a Széppatak Farm esküvői catering szolgáltatása mellett döntötök, akkor csak és kizárólag a helyben, azaz az ökofarmon megtermelt javak kerülnek az asztalotokra. Tiszta, adalékanyagmentes, minőségi alapanyagok. Húsaink a saját ökofarmunkról származnak, míg a további terményeket és termékeket a környező települések biogazdái biztosítják. Így kerül egyszerre finom és egészséges étel az esküvőtök napján az asztalokra.

A svédasztalos megoldásoktól a teljeskörű esküvői catering szolgáltatásig mindennemű megoldásban partnerek vagyunk. Az étel hűtése és melegítése a lakodalom helyszínén biztosított. Különös figyelmet fordítunk az ételérzékenységekkel küzdők étkeztetésére is, gluténmentes, laktóz- és tejmentes, vegetáriánus és vegán ételek kínálatával.

Hangulatos szafari sátor, a luxus és kényelem ötvözve

Esküvői helyszín szállással

🔑 100 fő felett terembérleti díj nélkül
Esküvői helyszín szállással, ahol a vendégek glamping sátorokban pihenhetnek meg, az erdőhöz közel.
Gyakran kérdezik:

A glamping sátrakban összesen 16, az udvarházban pedig további 14 fő elszállásolására van lehetőség közvetlenül a Farmon, de 15 km-en belül akár 300 főre is, ahová a vendégeket kisbusszal szállítjuk.

Az esküvő egész hétvégéjére Tiétek a farm, így már péntek 16.00 órától igénybevehető a szállás a messziről érkező vendégeknek is. Vasárnap pedig kipihenhetitek a fáradalmaitokat anélkül, hogy néznetek kellene az órát.

A természettel való közvetlen kapcsolatot, a szabadságérzetet, kényelmet mindemellett pedig luxust a násznép a glamping sátrainkban élheti át igazán! A glamping tulajdonképpen a kényelem jegyében kialakított nagyobb méretű sátrak, amelyek egyedülálló élményt biztosítanak a természet ölén töltött pihentető órákban. A szafarisátrak a fenntarthatóság és a környezet sajátosságaihoz

A sátrak kétszemélyes franciaággyal vagy két egyszemélyes ággyal, illetve a hidegebb kora tavaszi és késő őszi napokon fűtőpanelekkel vannak ellátva. Így maximális kényelem mellett pihenhetitek ki az est fáradalmait.

Emlékek a természet csodái között

Sokszínű helyszín páros és jegyes fotózáshoz

Esküvői és jegyes fotó a Széppatak Farmon, ifjú pár fogja a kezét, menyasszony kezében csokorral.
Gyakran kérdezik:

Igen. A farm területén számos ideális helyszín van a tökéletes közös fotó elkészítésére, ami csak rátok vár. Bejárjuk veletek együtt a farmot, hogy megtaláljátok azt a helyet, amivel Ti is szerelembe estek.

Az év bármelyik szakában, elsősorban hétköznaponként várunk Benneteket a fotózásra. Az, hogy zúzmarás-ködös reggelben vagy a nyári napsütésben szeretnétek emlékeket megörökíteni, csupán rajtatok áll. Egyeztess velünk, és segítünk a döntésben!

Ha tökéletes helyszínt kerestek a jegyes fotózáshoz, Széppatak Farm kapui nyitva állnak előttetek. A 60 hektárnyi területen számos lehetőség kínálkozik arra, hogy lencsevégre kapjanak titeket. Lehet az a zöldellő domboldal, ahol az egész világ a lábaitok előtt hever, a virágzó rét, egy-egy egzotikus állat társaságában, vagy éppen egy karámban, ahol egy highlander szarvasmarhának köszönhetően lesz marhajó és egyedülálló képetek.

Ti döntitek el, hol szeretnétek megörökíteni életetek meghatározó pillanatait, legyen az a farm területén bárhol. Járjátok be velünk a 60 hektárnyi területet és válasszátok ki azon pontját, amivel szerelembe estek!

Mi történik miután felveszed velünk a kapcsolatot?

👋 Közösen találunk alkalmat egy egyeztetésre.

Kapcsolatba lépünk Veled, és találunk időpontot, amikor megbeszéljük, mit kerestek pontosan, és mit szeretnétek kihozni az esküvőtökből.

🤝🏻 Beszélgetünk az elképzelésedről.

Pontosan mire van szükségetek? Ti szerveznétek, és csak helyszínre van szükségetek, vagy segíthetünk a szervezésben? Fotóhelyszínt is kerestek? Ezen az alkalmon minden kérdést megválaszolunk, és megismerjük az elképzeléseteket. Akár be is járhatjuk együtt a Farmot, hogy Ti magatok is beleszeressetek a völgybe.

🤗 Gondoskodunk róla, hogy emlékezetes legyen.

Tartjuk magunkat a megbeszéltekhez, felkészülünk minden eshetőségre, és ott segítünk, ahol tudunk. Biztosra megyünk, hogy az esküvő hétvégéjén minden rendben menjen, és megtaláljátok a boldogságot.

Galéria

Galéria

Az álomesküvőtök egy üzenettel kezdődik

Írj nekünk az alábbi űrlapon egyéni árajánlatért. Megteremtjük számotokra a lehetőséget, hogy a természet közelségében éljétek át a legszebb pillanataitokat.